Punktum.

Mandag og jeg løfter hodet opp fra gropen i puta. Ser på klokka. 12:10. Tenker på middagen jeg ikke orker å lage. Sovner. 

Tirsdag og jeg ser med søvnige øyne ut vinduet. Fortsatt ingen deg. 

Onsdag. Lillelørdag. Føles som en evig søndag. 

Torsdag og to uleste meldinger. Èn fra mamma og én fra en venninne. Begge spør for mye, maser, gjør meg trøtt. Jeg spiser tre skjeer kald havregrøt fra gårsdagen. Den har stivnet i kanten på skålen. Jeg burde sette den i vann, men jeg orker ikke. Jeg lar den stå. 

Fredag. To glass rødvin og bankende hodepine. 

Lørdag og sol. Kryper enda lenger under dyna. Våkner av fem ubesvarte anrop og tre bekymringsmeldinger. Alt er fra mamma.

Søndag og ingen tegn til deg. Setter føttene på det kalde tregulvet og trekker pusten dypt. Rommet snurrer. Står opp og smører en skive med norvegia. ‘Noen forhold varer livet ut' tenker jeg og ironien får meg nesten til å smile.