Fine minner

Den sommerdagen vi lå på stranda hele dagen. Når vi dro tilbake til byen for å drikke vin med brente nesetipper og saltvannshår. Han spurte meg om ikke jeg ville møte moren hans noen dager senere, jeg var nervøs og glad selv om jeg ikke hadde trengt å være nervøs. Jeg sa ja, så dro han hjem og jeg drakk vin med to fine jenter. 

Konserten som ble til én øl, to øl, sju øl og en intimkonsert på en tom pub i Camden. 

Den dagen på slottsfjell hvor vi bare drakk øl fordi det var nesten like billig som vann. Sola stekte, favorittartister sang og danset på scena, vi sang og danset i publikum. Siste konsert var favorittbandet med symfoniorkester, og det var så fint at jeg ikke visste helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Så dro vi hjem til hotellrommet vårt som var oppgradert til en suite. 

De mange sommernettene hvor man kan dra hjem fra fest, midt på natten, og det fortsatt er like lyst ute. 

Dagen jeg fikk ha på kappe og hatt og gå på en rød løper foran massevis av folk. Og få utdelt pris for mitt harde arbeid i tre år på Roehampton. Og feire med både familie og venner på samme dag. Jeg var så himla stolt og glad. Nesten som bursdag og julaften på én og samme gang. 

Konsert i Hyde Park med ufattelig mange folk etter uendelige timer på gresset med øl, chips og favoritten. Gleden over å få en gratis vinflaske av fremmede folk. Misnøyen når den smaker dritt. Én øl til, live musikk og lykken er komplett. 

Natta i London hvor vi dro på restaurant i China Town, fulle som f, og bestilte vond champagne. Lo hele middagen, var så vidt vi kom oss ned trappa og ut på gata, og lo hele veien hjem før vi sovna i hver vår seng, rusa på livet. 

Den kleine trippeldaten som ikke ble så klein. Øl, forelskelse og gitarspilling i hagen til langt på natt.

Søtten år på språkreise til Brighton. Livredde for å bli tatt for å drikke tok vi bussen et stykke unna byen med medbragt drikke. Fant ut at det ikke gikk noen buss tilbake og gikk i over to timer mens vi ble fullere og fullere. Rulla på bakken, tissa bak busker, sang høyt og stygt. Antakeligvis den beste kvelden på turen.  

Vi var på det fineste punktet på Besseggen og jeg tenkte på hvor glad jeg er for at jeg har akkurat deg. 

Dagen vi satte oss på bussen til Hackney, kjøpte billig vin og drakk oss brisne i en park før vi dro på en stemningsfull og crowded konsert hvor det ble like svett som på en hard treningsøkt. Øl og sikling over fine bandgutter så lenge at vi mistet siste toget hjem og måtte ta buss i to og en halv time for å komme oss hjem. 

Pssst, jeg er ingen alkoholiker, selv om det kanskje kan virke sånn.