Stemningsrapport fra en liten by på Sveriges østkyst

Det er snart vår og det er sol og regn om hverandre. Jobben tar mye tid- og jeg liker det. Trening og et forsøk på sosialt samvær, regelmessig skriving og en god del lesing tar resten av tiden. Jeg savner Oslo, men ikke like mye som før. Savnet for alle der hjemme har derimot ikke blitt noe mindre. Måkene har inntatt byen igjen, og jeg drømmer om sommer, sol og sjø. Om én knapp måned skal jeg hjem til en påske-langhelg, noe som skal tilbringes på hytta med skigåing, appelsiner og antakeligvis en god del godis. Jeg er spent på min egen skiform (har ikke stått på langrennsski på fire år), men enda mer spent på svenskens skikunnskaper og evner. Jeg håper på noen latterkramper i skiløypa. Ellers fremkaller jeg gamle og nye engangskamerabilder og føler et snev av lykke idet jeg åpner resultatet og ser om det ble brukelige bilder eller ikke. Nå skal jeg se på mitt nye guilty pleasure program på tv, Circus Magaluf. Jeg har gleda meg i en hel uke.